Helsingin teatterikerho r.y.

OhjelmaLiity jäseneksi

TERVETULOA TEATTERIIN KANSSAMME

Helsingin Teatterikerho tukee ja syventää jäsentensä teatteriharrastusta ja pyrkii lisäämään heidän viihtymistään tämän harrastuksen piirissä. Kerho tarjoaa jäsenilleen teatterikäyntejä ja -matkoja sekä kerhoiltoja. Kerhoilloissa näyttelijät ja muut teatterialan toimijat ja asiantuntijat kertovat teatterityöstä ja -elämästä. Näitä tapaamisia järjestetään syys- ja kevätkuukausina. Tiedon näytöksistä ja muista tilaisuuksista jäsenet saavat jäsenkirjeistä ja kerhon kotisivuilta. Helsingin Teatterikerho on perustettu huhtikuussa 1948.

Kannustuspalkinto 2023

Helsingin Teatterikerho on vuonna 2023 tukenut Teatteri Avoimien Ovien toimintaa hankkimalla teatterin katsomosta kaksi nimikkotuolia.

Antoisaa uutta vuotta 2024!

Helsingin Teatterikerho on lahjoittanut joulukorttirahat Pelastakaa Lapset ry:lle vähävaraisten perheiden ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tukemiseen.

 

 

Uutiset

Kerhoilta

Seuraava kerhoilta on maanantaina 26.2. klo 18.00 Korjaamon Vintillä (Töölönkatu 51 A). Vuosikokous pidetään maanantaina 25.3. klo 17.30.

lue lisää

Ohjelma

Rottien pyhimys

Tiistai 20.2. klo 19 Musiikkiteatteri Kapsäkki, Hämeentie 68.
Jukka Nykäsen säveltämä musikaali pohjautuu Anneli Kannon romaaniin, joka kertoo Hattulan kirkon maalaamisesta 1500-luvulla.

lue lisää

Kurjet

Keskiviikko 28.2. klo 19 Kansallisteatteri, Pieni näyttämö.
Kurjet kertoo tarinan Krohnin laajaan sivistyssukuun kuuluvista kirjailijasisaruksista, Helmi ja Aune Krohnista sekä Aino Kallaksesta.

lue lisää

Veren häät

Perjantai 1.3. klo 18.30 Kaupunginteatteri, Studio Pasila.
Lorcan teokseen perustuva produktio on Compañía Kaari & Roni Martinin monikulttuurisen flamenco-orkesterin ja Helsingin Kaupunginteatterin tanssiryhmän yhteistuotanto.

lue lisää

Jevgeni Onegin

Perjantai 8.3. klo 19 Kansallisooppera.
Tšaikovskin tunteellinen musiikki tekee Aleksandr Puškinin runoelmaan perustuvasta oopperasta sukupolvien rakastaman.

lue lisää

Mansikkapaikka

Torstai 21.3. klo 19 Kansallisteatteri, Suuri näyttämö.
Sofi Oksasen ajankohtainen näytelmä on trillerimäinen draama, jonka ohjaa Mika Myllyaho.

lue lisää

Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin

Keskiviikko 3.4. klo 19 Kansallisteatteri, Suuri näyttämö.
Näytelmä kertoo oman yhteisönsä ankarien sääntöjen ja kantaväestön ennakkoluulojen alla elävästä somalialaisesta tytöstä, josta kasvaa arvostettu yhteiskunnallinen vaikuttaja.

lue lisää

Putoavat linnut

Perjantai 12.4. klo 19 KOM-teatteri.
Palkitun näytelmäkirjailijan Zinnie Harrisin uutuusnäytelmä on tragikomedia perhesuhteista totuudenjälkeisessä maailmassa.

lue lisää

Uuteen nousuun

Tiistai 18.4. klo 19 Q-teatteri.
1990-luvulla lapsuutensa elänyt kaveriporukka kokoontuu peruskoulunsa homehtuvaan juhlasaliin vanhojen muistojen merkeissä pohtimaan elämäänsä.

lue lisää