Ilmoittautumiset teatteriesityksiin netissä tai puhelimitse tiistaista 9.4. klo 9.00 alkaen.

PUHELINVARAUKSET

Sirkku Kuoppamäki
puhelin 040 550 8950
Pirjo Mitjonen
puhelin 040 592 0935

Lippuja voi ja kannattaa kysyä koko varausajan eli viimeiseen varaus- ja maksupäivään asti,  joka ilmoitetaan kunkin tapahtuman yhteydessä. Soittaessanne mainitkaa, jos teillä on erityisiä paikkatoiveita kuulon, näön tai vastaavan seikan vuoksi; yritämme toteuttaa toiveenne mahdollisuuksien mukaan. Jäsen voi ottaa esityksiin mukaansa yhden seuralaisen, joka ei kuulu kerhoon.

Liput maksetaan esitysten yhteydessä mainittuun eräpäivään mennessä käyttäen esityksen viitenumeroa; jokainen esitys maksetaan erikseen omalla viitteellään.

LIPPUJEN JAKELU
Liput jaetaan ennen esitystä teatterien sisäänkäynnin luona. Jakajat toivovat, että tulet paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua. Jos ehdit paikalle tätä myöhemmin, ilmoita siitä puheenjohtajalle.

EPÄSELVYYKSIEN VARALTA
Jos et ole varma, oletko varannut lipun, tai varauksessasi on jotain muuta epäselvää, ota yhteyttä varausten vastaanottajiin.

ESTEEN TAI SAIRAUDEN SATTUESSA
Jos olet maksanut lipun ja sairastut tai sinulle tulee muu este, tarjoa lippua ensin läheisillesi tai tuttavillesi. Jos tämä ei onnistu, kerho voi ilmoittaa vapautuneesta lipusta sähköpostilistalla.

Yhdistyksen tilinumero on
FI08 8000 1000 1936 16

Lue lippujen varausohjeet kokonaisuudessaan.