]Ilmoittautumiset teatteriesityksiin netissä tai puhelimitse tiistaista 12.10. klo 9.00 alkaen.

PUHELINVARAUKSET

Maarit Vartiainen                           Liisa Tiittula
puhelin 050 350 8924                   puhelin 050 378 0049

 

Lippuja voi ja kannattaa kysyä koko varausajan eli viimeiseen varaus- ja maksupäivään asti,  joka ilmoitetaan kunkin tapahtuman yhteydessä. Soittaessanne mainitkaa, jos teillä on erityisiä paikkatoiveita kuulon, näön tai vastaavan seikan vuoksi; yritämme toteuttaa toiveenne mahdollisuuksien mukaan. Jäsen voi ottaa esityksiin mukaansa yhden seuralaisen, joka ei kuulu kerhoon.

Liput maksetaan esitysten yhteydessä mainittuun eräpäivään mennessä käyttäen esityksen viitenumeroa; jokainen esitys maksetaan erikseen omalla viitteellään. Liput jaetaan ennen esitystä teatterien ulkopuolella, ja jakajilla on suojakäsineet ja suojamaski. Teatterit tarkistavat liput ulko-ovella tai heti sisään tultaessa, ja vahtimestarit auttavat saliin sijoittumisessa niin, että turvavälit toteutuvat. Päällysvaatteet voi ottaa mukaan saliin, jolloin vältytään narikkajonoilta. Teatterit suosittelevat ja myös teatterikerho suosittelee, että käytetään suojamaskia.

Jos sairastutte, lipun voi peruuttaa lisäkuluitta vielä samana päivänä. Saatte lahjakortin tai lipun jonkin toisen päivän esitykseen. Ilmoittakaa peruutuksesta Pirkko Nuolijärvelle (pirkko.nuolijarvi[at]gmail.com, puh. 044 989 9779).

Yhdistyksen tilinumero on
FI08 8000 1000 1936 16

Lue lippujen varausohjeet kokonaisuudessaan.