TEATTERIMATKA TURKUUN

Lauantai 17.2. klo 14 Turun Kaupunginteatteri, Päänäyttämö

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään maanantaina 15.1. Matkalle voi alkaa ilmoittautua heti tämän kirjeen saavuttua perille. Lippuja on 49 kpl, matkan kokonaishinta on 120 euroa. Maksuun sisältyvät matkat, ateria, väliaikakahvit ja teatterilippu. Maksuviite 30944.

Matkalle lähdemme Nurmijärven Linjan bussilla Helsingistä Kiasman edessä olevalta tilausajopysäkiltä klo 10.00. Ennen esitystä on lounas klo 12.00 teatterin Viides näyttämö -ravintolassa. Esitys alkaa klo 14, ja sen päätyttyä lähdemme välittömästi Helsinkiin. Perillä Kiasman pysäkillä olemme noin klo 19.30.

Cabaretin päähenkilö, kirjailija Clifford Bradshaw on kuin unissakävelijä Berliinissä, jonka asukkaat hakevat sodan jälkeen lämpöä toisistaan. Vuonna 1931 yöelämän keskipiste on Kit Kat Club, jossa jokainen saa olla oma itsensä – tai kuka haluaa. Kit Kat Clubin sykkeessä Clifford tapaa kabareen kirkkaimman tähden, Sally Bowlesin. Hurmos on hetken yhteinen, mutta lopulta näille juhlahumun yhdistämillekin koittaa arki, kun uuden sodan varjo lankeaa kaduille. On aika herätä unesta.

Musikaali perustuu John van Druten näytelmään ja Christopher Isherwoodin tarinaan. Musiikin on säveltänyt John Kander, teksti on Joe Masteroffin ja laulujen sanat Fred Ebbin käsialaa. Tekstin on suomentanut Esko Elstelä, laulujen suomennos on Jukka Virtasen. Pääosissa esiintyvät Anna Victoria Eriksson ja Otto Rokka, seremoniamestarina on Miiko Toiviainen. Musiikista vastaavat ohjaaja-koreografi Jakob Höglundin johdolla lähes 30 esiintyjää. Esitys tekstitetään englanniksi.