Lauantai 30.11. klo 14.00 Turun Kaupunginteatteri

Matkalle lähdemme bussilla Helsingistä Mikonkadun pysäkiltä klo 9.30. Ennen teatteria tutustumme Wäinö Aaltosen museoon ja nautimme museon kahvilassa kotiruokalounaan. Ottakaa museokortit mukaan. Esitys alkaa klo 14.00. Teatterin jälkeen palaamme Helsinkiin.

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään 28.10. Lippuja 60 kpl. Matkan kokonaishinta on 72 euroa. Maksuun sisältyvät matkat, museovierailu, ateria ja teatterilippu. Maksuviite 34157.

Molièren komedian Don Juanille mikään ei ole pyhää: ”Ei, tapahtukoon mitä tahansa, älköön kukaan pääskö sanomaan että minä katuisin.” Maailma on hänen valloituskenttänsä. Hänessä on jotain hämmästyttävän tuttua, hän liihottelee 1600-luvulta suoraan meidän aikamme ytimeen. Pasi Lampelan ohjaamassa esityksessä on luvassa vauhdikkaita käänteitä, säkenöivää dialogia, fyysistä komediaa, hillittömiä hahmoja, ja lopulta melkoista metafyysistä tunnetta, kun Don Juan saa luokseen viimeisen vieraansa. Karnevalistinen esitys herättää myös puntaroimaan valintojemme ja tekojemme seurauksia.

Don Juanin roolissa esiintyy Eero Aho, hänen palvelijaansa Sganarellea esittää Hannes Suominen. Muissa rooleissa ovat Minna Hämäläinen, Riitta Salminen, Petri Rajala, Markus Ilkka Uolevi ja Kimmo Rasila. Tuubaa soittaa Kari Lilja.