TEATTERIMATKA TAMPEREELLE

Lauantai 14.10. klo 13 Tampereen Teatteri, Frenckell-näyttämö
Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään keskiviikkona 13.9. Lippuja on 50 kpl, matkan kokonaishinta on 107 euroa. Maksuun sisältyvät matkat, ateria, väliaikakahvit ja teatterilippu. Maksuviite 30423.

Matkalle lähdemme Nurmijärven Linjan bussilla Helsingistä Kiasman edessä olevalta tilausajopysäkiltä klo 9.30. Ennen esitystä on lounas klo 11.30 ravintolassa Frenckell & Piha. Esitys alkaa klo 13, ja sen päätyttyä lähdemme välittömästi Helsinkiin. Perillä Kiasman pysäkillä olemme noin klo 18.

Kari Hotakaisen näytelmä on komedia kahdesta kömpelöstä tyypistä, jotka eivät käyttäydy sopivasti. Ulkopuolisina he kysyvät vääriä kysymyksiä ja antavat vääriä vastauksia. Liisa ja Matti ovat asuneet koko ikänsä Jätekukkulalla, mutta nyt he haluaisivat päästä yhteiskunnan jäseniksi. Mutta kuuluuko ihmisarvo todella aivan kaikille? Näytelmä on satiirinen kuvaus siitä, mitä tulevaisuuden ihmisen täytyy tehdä kelvatakseen yhteiskuntaan. Julman hauskasti se kertoo, kuinka lujille voivat joutua ne, jotka eivät oikein osaa mitään ja joilla ei ole koulutusta. Kuka tekee ne työt, jotka eivät muille kelpaa?

Liisana esiintyy Elina Rintala, Mattina Matti Hakulinen ja virkailijana Eeva Hakulinen. Esityksen on ohjannut Tuomo Rämö.