Pitkästä aikaa on mahdollisuus järjestää kerhoilta. Se on maanantaina 25.10. klo 18.00 Ravintola Arthurissa, Vuorikatu 19. Vieraaksi on lupautunut näyttelijä Paavo Kinnunen, jonka monet meistä ovat nähneet koskettavassa roolissa KOM-teatterin näytelmässä Poika ja muutamia vuosia sitten Eerona Turun Kaupunginteatterin Seitsemän veljestä -esityksessä. Hän on esiintynyt myös monissa elokuvissa (mm. Suomen hauskin mies, Pussikaljaelokuva) ja televisiosarjoissa (mm. Roba, Kioski). Tervetuloa kerhoiltaan kuulemaan Paavo Kinnusen näkemyksiä ja kokemuksia ja keskustelemaan hänen kanssaan.

Ruokahävikin vähentämiseksi ravintola toivoo myös kerhoiltoihin ilmoittautumisia etukäteen. Voitte ilmoittautua netissä tai puhelimitse viimeistään maanantaina 18.10. Iltapalan hinta on 16,80 euroa, joka maksetaan saavuttaessa ravintolan henkilökunnalle. Jos haluaa lisäksi viinin, se maksaa 5,70 euroa. Iltapala otetaan totuttuun tapaan noutopöydästä.

 

PIKKUJOULU

Pikkujoulua vietetään maanantaina 29.11. klo 17.30–21 Ravintola Arthurissa. Ilmoittautuminen ja ateriamaksu tai peruutus viimeistään torstaina 18.11. Aterian hinta on 40 euroa. Maksuviite 30478.

Pikkujoulun ohjelma varmistuu lähiaikoina, ja siitä kerrotaan lähemmin marraskuun kirjeessä. Lisäksi ohjelmassa on jälleen äänestys syksyn 2021 mieluisimmista teatteriesityksistä.

Menu: Kermaista maa-artisokkakeittoa L, G *** Savuista merilohta, jättikatkarapuja,
kuohuviinihollandaisea, tilliperunaa ja savunaurispyreetä L, G *** Lapista poimittua hillaa, Polven tilalta leipäjuustoa sekä fariinikermaa VL, G

Jos haluaa lisäksi viinilasillisen, se maksaa 5,70 euroa, ja se maksetaan paikan päällä. Teatterikerho tarjoaa alkuglögin. Pikkujoulussa ateria tarjoillaan pöytiin.

Kertokaa ilmoittautuessanne mahdollisista ruokarajoitteista. Tervetuloa jäsenet!