SIIRTYY SYKSYYN! Lilla Teatern

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään 14.2. Lippuja 25 kpl, à 33 euroa. Maksuviite 30805.

Muumilaakso kuplii yhteiskunnallisia trendejä, ne vuorottelevat ja vievät asukkaat mukanaan. Muumiperhe ystävineen testaa erilaisia asenteita elämään. Pitäisikö panostaa velvollisuudentuntoon, hedonismiin, yrittäjyyteen, maineeseen vai psykoanalyysiin? Vai olla piika? Tove Janssonin laajassa tuotannossa sarjakuva-albumit muodostavat oman maailmansa – tummemman, aikuisemman ja terävämmän kuin hänen lapsille tarkoitetut kertomuksensa.

Näytelmä on Tove Janssonin sarjakuviin perustuva ja aikuisille suunnattu musiikkiteatteriesitys, joka on kielletty lapsilta! Esityksessä Janssonin upeat sarjakuvahahmot heräävät henkiin Heini Maarasen nukketeatteriesteiikan ja Jakob Höglundin mielikuvituksellisen ohjauksen avulla.

Rooleissa nähdään Ulriikka Heikinheimo, Vuokko Hovatta, Robert Kock, Reetta Moilanen, Elena Rekola, Pia Runnakko, Ursula Salo, Riina Tikkanen, Alexander Wendelin ja Joachim Wigelius.

Esitys on ruotsinkielinen ja se tekstitetään suomeksi THEA-mobiilisovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata Google Playsta tai App Storesta.