Pikkujoulua vietetään maanantaina 27.11. klo 17.30–21 Ravintola Arthurissa, Vuorikatu 19.
Pikkujoulussa esiintyy muusikko Anne-Mari Kivimäki. Hänen ohjelmansa koostuu karjalaisesta musiikista. Mukana on sekä kansanlauluja että uusia sävellyksiä. Musiikin lomassa Anne-Mari kertoo tutkimuksestaan, joka koski 1900-luvun karjalaista musiikkia. Lisäksi ohjelmassa on ainakin yksi jouluaiheinen laulu. Jossain välissä yleisö voi intoutua mukaan laulamaan.

Totuttuun tapaan ohjelmassa on jälleen äänestys vuoden 2023 mieluisimmista teatteriesityksistä.

Menu: Blinilautanen: Blinejä, sillikaviaaria, graavilohiruusuke, myrttisen suolakurkkua ja smetanaa L*** Ylikypsää porsaanniskaa, sinappi-kermakastiketta ja perunaröstiä L, G *** Piparkakkurahkaa L

Pikkujouluun voi ilmoittautua netissä tai puhelimitse heti, mutta ilmoittautukaa ja maksakaa ateria viimeistään maanantaina 20.11. Kertokaa ilmoittautuessanne ruokarajoituksista, jotta ravintola voi ottaa ne huomioon. Aterian hinta on 41 €. Maksuviite 1203. Jos haluaa lisäksi viinin, se maksetaan paikan päällä. Ateria on tarjolla noutopöydässä. Jos erikoisruokavalioita on vähän, ne tarjoillaan pöytiin, jos enemmän, nekin noudetaan pöydästä. Teatterikerho tarjoaa alkoholittoman alkuglögin.