Pikkujoulua vietetään maanantaina 29.11. klo 17.30–21 Ravintola Arthurissa. Ilmoittautuminen ja ateriamaksu tai peruutus viimeistään torstaina 18.11. Aterian hinta on 40 euroa. Maksuviite 30478.

Pikkujoulussa esiintyy taikuri Robert Jägerhorn, joka jo 12-vuotiaana pääsi tunnetun Solmu Mäkelän oppiin ja on toiminut ammatissa yli 20 vuotta. Jägerhorn on päätoiminen taikuri, jonka esitykset ovat ilahduttaneet yleisöä sekä Suomessa että muissa maissa. Hän tuo varmasti iloa ja yllätyksellisyyttä iltaamme, ja iloa tässä merkillisessä maailmassa näinä merkillisinä aikoina todella tarvitsemme. Lisäksi ohjelmassa on jälleen äänestys syksyn 2021 mieluisimmista teatteriesityksistä.

Menu: Kermaista maa-artisokkakeittoa L, G *** Savuista merilohta, jättikatkarapuja, kuohuviinihollandaisea, tilliperunaa ja savunaurispyreetä L, G *** Lapista poimittua hillaa, Polven tilalta leipäjuustoa sekä fariinikermaa VL, G.

Jos haluaa lisäksi viinilasillisen, se maksaa 5,70 euroa, ja se maksetaan paikan päällä. Teatterikerho tarjoaa alkuglögin. Pikkujoulussa ateria tarjoillaan pöytiin.

Kertokaa ilmoittautuessanne mahdollisista ruokarajoitteista. Tervetuloa jäsenet!