Tiistai 31.10. klo 19 Lilla Teatern
Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään maanantaina 2.10. Lippuja 20 kpl, à 33 euroa. Maksuviite 30928.

Kaj Korkea-ahon romaaniin Röda rummet perustuva näytelmä kertoo nuoresta kirjailijasta, joka etsii lehti-ilmoituksella asuntoa ja lupaa vastineeksi kirjoittaa kirjan. Kun yksin elävällä herrasmiehellä on tarjota unelmien koti, nuorukainen huomaa joutuneensa mukaan merkilliseen peliin. Hän ryhtyy kirjoittamaan muistiin tarinaa, joka vie hänet halun ja alistamisen labyrinttiin öiseen Helsinkiin.

Ohjaus ja näytelmän ruotsinkielinen teksti on Milja Sarkolan, dramaturgina on Ari-Pekka Lahti. Rooleissa nähdään Riko Eklundh, Mikko Kauppila, Minni Gråhn, Pia Runnakko, Alexander Wendelin ja Joachim Wigelius.

Esitys tekstitetään suomeksi ja ruotsiksi Subtitle Mobile -sovelluksen kautta. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play ‑sovellukset nimellä Subtitle Mobile. Esityksen koodi syötetään sovellukseen ennen esitystä, ja puhelin yhdistetään HKT_vieras-verkkoon sovelluksen toimivuuden varmistamiseksi. Ohjeet yhdistämiseen saa Lillanin lämpiöstä. Puhelin kannattaa ladata ennen näytöstä. Tekstityslaitteen voi myös lainata maksutta henkilökunnalta.