Tiistai 13.6.2023 klo 19 Suomenlinnan teatteri, Hyvän omantunnon linnake. Maksuviite 30892.

Varaukset ja maksut tai peruutukset viimeistään 12.5.2023. Lippuja on 40 kpl, à 25 euroa, lastenlippu 21 euroa. Lippuja voi varata kahdelle aikuiselle ja enintään kolmelle lapselle. Esitystä ei suositella alle 7-vuotiaille.

Ryhmäteatteri kutsuu katsojia etsimään salaista puutarhaa Hyvän omantunnon linnakkeesta. Salainen puutarha on Frances Hodgson Burnettin (18491924) vuonna 1911 julkaisema rakastettu nuorten-kirja. Tarina on inspiroinut monia sukupolvia, ja romaanista on tehty lukuisia teatteri- ja elokuva-versioita. Ryhmäteatterin esityksen on dramatisoinut Anna Krogerus, ja sen ohjaa Anne Rautiainen.

10-vuotias Meeri muuttaa vanhempiensa kuoltua synkkämielisen setänsä Herra Sysiluodon luokse metsän keskellä sijaitsevan Kuusperän kartanoon. Kotiapulainen Martta houkuttelee Meerin viettämään yhä enemmän aikaa Kuusperän puutarhassa. Kun Meeri kuulee salaisesta puutarhasta, hän alkaa etsiä sitä Martan pojan, eläinten kieltä ymmärtävän Dinon kanssa. Punarinnan avulla lapset onnistuvat löytämään salaisen puutarhan, joka tuottaa heille paljon iloa.

Salainen puutarha kertoo elämänvoiman ja merkityksen uudelleen löytämisestä ja antaa toivoa nähdä tulevaisuuteen erilaisten kriisien keskellä.

Rooleissa esiintyvät Ryhmäteatterin näyttelijät Nicklas Pohjola, Ville Saarenketo, Minna Suuronen, Robin Svartström ja Anna-Sofia Tuominen.